EmailTwitterFacebookLinkedIn

 


Onze cultuur

 

 

Hoe wij werken!

 

Bij VVCR-Prodrive pakken we het anders aan dan bij veel andere bedrijven. Zo zijn er binnen VVCR-Prodrive bijvoorbeeld geen managers, heerst er veel vrijheid en maken wij het niet moeilijker dan dat het is. Een werkplek die je de mogelijkheid biedt om je eigen dromen te realiseren, waarin wij iedere dag meer impact maken. Bij ons sta jij centraal, omdat wij er van overtuigd zijn dat gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten.

Gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten

Wij willen niet anders dat jij en jouw collega’s met een lekker gevoel en gezonde drive werken. Want jouw talent, ideeën en energie zorgen ervoor dat onze organisatie excelleert. 

Om gelukkig te zijn in je werk moet je plezier hebben in wat je doet. Jouw rol binnen de organisatie die bepaal je voor een groot deel zelf. Want gelukkige medewerkers maken gelukkige klanten. 

Beslissen doe je lekker zelf

 

Jij komt het beste tot jouw recht wanneer jij autonomie hebt, daarbij hoort het zelf nemen van beslissingen. Dus geen managers die na een 2 uur durende vergadering een enthousiast voorstel afwijzen…

Nee gewoon doen! Op voorwaarde dat de beslissing of jouw plan redelijkerwijs omkeerbaar is. Jij bent dus eigen ondernemer en baas.

Break the rules, make the rules

Verandering is de enige constante


Door onze bedrijfscultuur, passie en platte organisatie veranderen we snel. Zo passen collega’s hun rollen aan tijdens het roloverleg, bedenken we innovatieve actieplannen om ze snel tot uitvoering te brengen.

We worden elke dag 1% beter, werken snel en doen graag want van fouten leer je. Vooruitgang gaat boven perfectie: niets is ooit af, er is gewoon een nieuwe versie om te testen en van te leren.

Waar wij ons samen voor inzetten

Iedere dag komen er statistisch gezien twee personen niet thuis als gevolg van een verkeersongeval. Wij geloven dat wij met onze oplossingen op het gebied van coaching en training flink bijdragen aan de reis naar 0 verkeersdoden.

De CO2 voetprint van Nederland wordt voor 18% bepaald door verkeer & vervoer. Samen kunnen wij dit met nieuwe aandrijfvormen en moderne mobiliteitsoplossingen terugbrengen naar 0%. Wij dragen hieraan bij door het stimuleren van de adoptie van duurzame mobiliteit.

Kort samengevat:"Leading the journey to zero road accidents and vehicle emissions."

Blijven ontwikkelen maakt je blij

 

We hechten waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en talenten. Jij geeft aan waar jij je in wilt ontwikkelen en hoe je wilt groeien. Onze bedrijfscultuur stimuleer en faciliteert dat. 

Minimaal 3 keer per jaar organiseren we gezamenlijke inspiratiesessies met externe sprekers. Je kunt onbeperkt naar podcasts en luisterboeken luisteren en je hebt ieder jaar €1000,- opleidingsbudget. 

Op vakantie wanneer je wil

 

Nee we gaan niet je vakantie betalen! Maar je kunt wel altijd onbetaald verlof nemen. Je hebt 25 vakantiedagen maar heb je er meer nodig? Droom jij al een tijdje van die 3 maanden lange reis naar Kirgizië?

Dan is dat geen probleem. We zorgen er samen voor dat jouw werkzaamheden overgenomen worden.

Work smart and not too hard

 

Natuurlijk houden we van hard werken! Maar we houden nog meer van smart werken. Wij zijn een data gedreven organisatie die graag werkzaamheden laat verdampen waar het kan.

Zo blijft er meer tijd over voor ontwikkeling en groei. We werken met de software van AFAS, onze organisatie is in hoge mate gedigitaliseerd en wij doen alles papierloos.

Jouw ideale balans tussen werk en privé

 

Werktijden deel je zelf in, elk mens heeft van nature behoefte aan structuur. Maar die structuur, die bepaal je zelf. We streven ernaar dat je iedere week 40 uur werkt. Maar waar en wanneer? Dat maakt ons niet uit. De ene week is het 120% en de andere 80%, dat vinden we normaal. De afspraak die we maken is dat we altijd klaar staan voor collega’s om onze klanten te helpen.

Wil jij ons team komen versterken?

 

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega's die ons team komen versterken! Bekijk snel de vacatures.